Glamourfest

Att vara på glamourfest är den bästa träningen som finns, jag lovar! Långklänningar, smokings, smycken som glittrar och boor vars fjädrar flyger på dansgolvet. Det är fest på hög nivå! Jag var på sådan fest igår. Långklänning, tiara, högklackat. Champagnen flödade och maten var fantastiskt god. Självklart äter man mycket och gott. Årtorna var fantastiska men det bästa kommer sen. Jag dansade, studsade, gungade i fyra timmar. Svetten pärlade sig i pannan och kronan dinglade tillslut lite svagt på sned. Vad gör et när man umgås md sådana fantastiska människor, när man har så fantastiskt roligt. Jag vann en disktrasa med en pokal på, för bäst klädda kvinna! Jag hade helt enkelt en helt underbar kväll. Som en bal på slottet. Jag var drottning! Jag var på ett otroligt humör.
Jag gick hem från festen. Bytte om lite snabbt innan jag gick hem. Knölade ner långklänningen och drog på mig ett par slitna velourbyxor och gymnastikskor.
”Drottningen hade abdikerat”
Det tog lång tid att promenera hem. Lagom rund under fötterna men framför allt för att jag var helt slut. Genomsvettig, trött, utmattad. Jag skulle lätt kunnat dansa en timme till, men inte promenera en km längre…