Välkommen Greger!

I hus nr 24, här bor jag! En hyfsat stor villa, ganska stökigt, alldeles för många dammråttor. Vi har ganska mycket grus i hörnen och alltid smutsig tvätt i tvättstugan. Men detta hus är fyllt med värme och kärlek. och vi det är jag, Anna 34 år, singel, ekorrhjulsspringande ensamstående mamma och min dotter Tindra.
Vi har det ganska bra. Vi har många saker för oss och emellanåt behövs det barnvakt både av mormor och morfar och an min Ängel. Nej, de får förbli namnlösa för de som inte redan vet vem de är. Bäst så.

Jag tycker om att blogga. Jag tycker om att bjuda på mina spektakel, mina klavertramp. Mina segrar och förluster. Jag tycker om att få hejjarop när det går segt och jag tycker verkligen om att få Hurraropen när jag gjort något riktigt bra. Därför bloggar jag. Några av er läste kanske min blogg fettvardag, några kanske hittar hit från helt andra håll. Hur som helst så kommer denna blogg att handla om mitt liv här i hus nr 24.

Förra årets sommar var lite av en katastrof. ja rent kärleksmässigt. Den här ser väl inte så mycket ljusare ut, men så kom jag på att jag ju inte hade en grill förra året. Så idag köpte jag en! Min nya sommardejt, Greger-grill! Vi kommer att ha många sköna kvällar i sommar, jag är helt säker!