Bristen på fickor och behovet av desamma

Det finns hela tiden saker som jag skulle vilja ha. Igår konstaterade jag att jag behöver ett par vindbyxor av lämpligt slag att ha på mig när jag åker skidor. Kanske kan dessa kombineras med någon typ av fritidsbyxa, för det skulle jag vilja ha när jag ska ut i skogen med Larry, vår hundvalp. Jag går annars gärna i löparbyxor men har du upptäckt bristen på fickor i dessa. Nuförtiden behövs det både bajspåsar, ja flera faktiskt, och hundgodisar och gärna en större fick att lägga kopplet i. Allt detta ska med när vi ska gå ut. I min jacka på jobbet ligger det redan påsar i höger och hundgodisar i vänster ficka. Det är nog bara att vänja sig. Men när jag då ska ut och promenera lite längre vill ja ha bra byxor så att jag inte får skav någonstans. I löparbyxor brukar det bara finnas en liten, liten ficka baktill för att få plats med husnyckel. Även i träningströjor/jackor är det dåligt tilltaget med fickor. Därför önskar jag mig en bra tight flexibralla med en del fickor på. Gärna vindtät. Utan att bli regnställsbyxa och våtvarmt omslag. Det finns ju inget värre!

Lite senare i vår ska jag kolla in olika fritidsbyxor och prova mig fram helt enkelt. Är det någon som har några tips på vägen? Jag kanske skulle kunna önska mig ett par i födelsedagspresent!

Annars skulle jag vilja ha CRAFTS skidbyxa. Så himla coola. Jag tänker att jag nog skulle kunna använda dem i cyklingen också, som just vindbyxa. Gärna de rosa.

Jag älskar skor

Jag älskar skor! Säkert som alla andra kvinnor också gör. Jag älskar skor. Speciellt de där med superhög klack, vackert formad sko. Med den lilla svarta tippen på klacken, det känns som om kvinnan i fråga svävar fram. För att inte tala om lutningen, höga klackar gör att formen på foten får en fantastisk form. Jag älskar skor! Och tådelen, näpet fint rundad som om där inte fanns några tår i skon. Läckert prydda med pärlor, rosetter, stenar eller band. De är så vackra! kvinnorna i sina högt klackade skor är vackra. Jag älskar skor!

Jag vill vara en vacker kvinna! Jag vill vara sådär tjusig som alla kvinnor i staden är, där de flyter fram på sina högt klackade skor. jag vill få sådär snygga långa ben som de har i sina högt klackade skor.
Så jag fick ett par vackra, så otroligt vackra, röda skor i present. Med helt fantastiskt höga klackar. Med en vacker röd rosett på tån. Så fantastiskt snygga ben jag skulle få!

Jag kan inte gå i dem! Jag kan knappt stå i dem. Jag kan knappt hålla balansen i dem. FÖRSTÅR NI HUR HÖGT DET ÄR???
För det första så gör det så ont i tårna så jag tror jag dör! Klackarna är så höga så all kroppstyngd hamnar ju på mina tår! För det andra är de så höga så man borde ha säkerhetssele. Det är ju stor risk att man trillar ner! För det tredje är det helt omöjligt att gå i. Tina Turner vet vi alla hur hon går, hon går snyggt i jämförelse med mig. Jag får hålla mig i en dörrpost, där jag står i mina fantastiska skor. Jag älskar skor!

red-pump
Den här bilden blev jag tvungen att låna från bloggfamiljen.se Då min kamera lite passande gått sönder. Hoppas att det inte gjorde nåt!