Då kör vi igen

Hur smärtsamt det än är att erkänna att jag gått upp en massa kilon i vikt är det ju trots allt ett faktum. Men jag tänker det som två steg fram, och ett tillbaka. Jag kan välja att skylla på mina hälsporrar som tog otroligt lång tid att bli av med, jag kan välja att skylla på dålig, karaktär, sambokilon, slutat träna.. listan kan göras oändligt lång. Faktum kvarstår att jag gick upp en jädra massa kilon under 2014.

Om jag nu ser framåt så är utmaningarna många. Jag och brorsans utmaning lever än. Och nu även sambons familj. Midsommar är slutmålet och den som tappt mest i procent vinner. Och så har jag en del att bevisa för mig själv.
Vi smygstartade nånstans i mitten på januari. Jag har inte haft tid att blogga så mycket sedan dess och nu ser det väl ut som om våren kommer att kantas av träning och matplanering i största allmänhet.
Så hur går det då? Jodå, sakta med säkert nedåt. -3,8kg hittils. Lite långsamt kanske, jag vill ju så gärna tillbaks där jag var. Men hellre nedåt än inte alls. För mannen går det alldeles lysande. -7,7 kg. jag är imponerad faktiskt.
Just nu känns det väldigt bra. Vi sporrar och pushar på varandra. Jag med att komma ut och röra på oss och mannen med att hålla mina fingrar ur sockerträsket. Det ska bli en intressant vår. Intressanta veckor och framför allt spännande att se om jag fixar en Spanienresa, en weekend i Stockholm och ett helt gäng med födelsedagskalas framöver. Många äro hindren som skall övervinnas.

Förutom vikt och sånt där, går planeringen en del kring huset. I veckan kommer ett nytt gardintyg till vardagsrummet hem och jag är riktigt sugen på att måla om det där stora rummet. Ljusa upp, fräscha till. Vi har också en stor post med att planera om uppfarten och framsidan. Det ska bli lite ny sten, bredare och mindre gräs och rabatter. Jag gillar förvisso rabatter men, blommorna får bo i krukor eller murar, ja vi får se hur vi ska göra helt enkelt. jag lovar, jag skall delge planeringsarbetet när vi väl kommer igång.

Nu kör vi!

Ps. Kolla! Kommer bli så snyggt i vårt vardagsrum! Tahiti, från Kinnamark Col.06