Värsta oturen

Jag hade det så väl planerat. Skulle gå upp tidigt och ta en promenad innan jag cyklade till jobbet. jag var så på G, så laddad.
Vad gör jag? Jo, jag försover mig!! Med 1½ timme! Får skynda mig upp, slänga på mig kläderna och slänga ihop min frukost och ner i kylväskan för det är redan 28 grader varmt, kl 08.00. Tänker sedan att nej, jag hinner inte cykla utan jag får ta bilen. Då hittar jag inte bilnycklarna. Rusade runt och letade efter dem i 10 minuter tills jag ger upp och får ringa efter min bror som får komma och hämta mig. FAN!
Jag är så jävla disträ och så förvirrad. Samtidigt kan jag inte låta bli att gapflabba för det är så himla likt mig. Ja, när jag körde ifrån Stockholm i söndags stod ju pojkvännen med mina husnycklar i handen och undrade om det inte var något jag hade glömt haha… Kul den hade varit att komma hem utan dem!!
Jag måste få lite mer struktur på min vardag. Kanske börja använda det där nyckelskåpet som hänger innan för dörren. Det är ju inte bara till utsmyckning. Men det är lite litet. Kanske ska bygga mig ett större. En annan gång. Måste hitta alla bilnycklar först.

Jaja… Får ta en lång promenad ikväll. Fast vi ska grilla hos mamma och pappa, hela familjen. Jaja. I morgon då ska jag fortsätta med träningen.