Flytkudde till rumpa och hälsporre, men det går ändå!

Godmorgon, godmorgon!
Ganska sällan jag har tid att skriva ett inlägg på en morgon. Eller ja, förmiddag är det väl nu, men jag har tagit en skön lördagsmorgon. Låg en stund i sängen och pratade med mannen min. Han hänger med sina systrar denna helgen och jag vill så gärna vara där! MEN jag ska ha kalas ikväll. Hela stora familjen kommer på middag och vi ska fira min dotter som fyllde 7 år igår! Så min dag kommer att bestå av en del städning. Här ser rätt ok ut, men jag behöver plocka undan lite grejer och framför allt dra ett varv med dammsugaren.

 

Igår var det helt underbart väder. Jag trotsade min hälsporre och gick en promenad längs stranden innan jag gav mig in i simhallen. Det känns tyvärr idag i min häl (skit också), men var otroligt skönt. Och senaste veckans hårda schema har gett resultat. -1,6 kg sen förra lördagen.
Något slog mig dock när jag simmade igår, jag har flytproblem. Speciellt när jag ska simma bröstsim, så håller man ju upp huvudet och jag har helt enkelt kommit underfund med att min rumpa är lite för stor för att simam bröstsim med. Den blir som en enorm flytkudde och jag får nästan lite ont i ryggen av allt svankande. Motvilligt svankande för det är tämligen svårt att hålla nere den….

Trevlig helg!

Chokladtryffeltårta och nu drar planerna igång på riktigt.

Min dotter är helt överlycklig över allt firande denna helg! Paket i går morse på sin födelsedag, sedan bakelse och pizza med pappa. I dag på förmiddagen firande med farmor och ikväll middag med hela min familj. I morgon väntas barnkalas. Mamman här, har städat och bakat och lagat mat hela dagen och har just kört igång den andra diskmaskinen.

Ryggen är stel och ögonlocken tunga, men nu väntar en liten kort stunds googlande och planerande inför min stora 35-årsfest om två veckor. Jag väntar fortfarande besked från några om de kommer eller ej, men i dagsläget 14 personer som tackat ja och 12 personer som ännu inte svarat. Det kan bli många…
Det krävs helt enkelt lite planering och förberedelser. Men det ska bli så grymt roligt!

Möblemang, porslin, placering, mat, musik och ja lite små spännande överaskningar. Saken är väl den att jag älskar att planera fest!

 

Kvällens tårta blev helt fantastisk!
Chokladtryffeltårta på mandelbotten, toppad med färska blåbär, hallon och en chokladsås. och så en skvätt florsocker bara för att det blir fint!

och ja.. nej ikväll räknade jag inte alla miljarder kalorier. Kanske lika bra det