Världens starkaste magmuskler

Man kan ju lätt tro att bara för att man har två bilringar runt magen så har man inga magmuskler. Men jag har kommit fram till att jag måste ha världens starkaste magmuskler!

Jo, för att om ni tänker på när man skrattar så spänner man magmusklerna enormt. Begreppet “skratta så man får ont i magen” kommer ju inte från ingenstans. Likaså när man dansar, omedvetet spänns magmusklerna och jag måste medge att jag tar ganska många små danssteg här hemma om kvällarna, speciellt när jag är på “det” humöret och sätter på lite skön musik. Nej, inte DET humöret. Herre gud jag lever ensam, jag behöver snart gå en kurs för att veta hur man gör! I alla fall karta och kompass…

Magmusklerna var det ja, jo och när man sjunger. Jäklar vad man tar i med magmusklerna, Speciellt när man tar i och trycker till lite. I afton har jag packat två resväskor, min egen och dotterns. Jag fick lov att packa om hennes då den bestod av 5 strumpbyxor, 1 kjol i tyll, 2 par trosor och en t-shirt. Vi skall åka till ett badland och vara borta i 4 dagar. Nu skenar jag iväg från ämnet igen! att jag inte kan hålla mig till ämnet!

Magmusklerna var det jag, jo ikväll när jag då hållit på att packa våra väskor, har jag satt på skön musik som spelar i hela huset, dansar omkring mellan garderober och väska samt sjunger för full halls. Till saken hör att tidigare idag hade jag som vanligt en rolig dag på jobbet med lite skönt semesterskratt tillsammans med bror min och jag kände att denna dag måste gett tusan så bra träning för magmusklerna, så som jag skrattat, dansat och sjungit. Och nu till det där med världens starkaste. Ok kanske mer retoriskt, men jag sjunger och skrattar ju väldigt ofta så de måste ju faktiskt vara väldigt starka. Eller lite i alla fall.