Enhager och drömmar om Thailand

Jag lyssnade på Kjell Enhagers sommar häromdagen när jag var nere på jobbet. Han är helt fenomenal på att engagera, i alla fall mig. Jag har hört honom förut och kan liksom relatera till just hans slogan; vad är skillnaden som gör skillnaden.

Ja, det gäller ju att sikta lite över. För några år sedan närmare bestämt snart 2, slutade jag att träna. Jag vet varför men det tänker jag inte gå in på här. Sedan dess har jag gjort några halvhjärtade försök att ta upp det igen, men har inte riktigt funnit passionen jag hade då. De senaste månaderna har jag låtit det var lite. Tänkt att det får växa fram. Om 7 månader åker vi till Thailand. en resa som jag aldrig gjort förut och wow vad vi ska ha det skönt. Jag kommer att berätta mer om resan längre fram. Men jag vill inte se ut såhär då. Nej. inte alls faktiskt. under de senaste dagarna har jag gått och tänkt, funderat och planerat hur det ska gå till. Idag gjorde jag matlistan och storhandlingen är gjord. Medan mannen lagar en middag av blåmusslor och oxfilé (för att vi slog vad i vekan. Om jag hann måla en hel husgavel skulle han laga middag. Jag vann!), körde jag mitt riktiga första träningspass på väldigt, väldigt länge.

10 min uppvärming på cykeln
Benböj 2×8
Triceps 3×10 på var arm
Kettlebell swing 2×10 på var arm
Statiska utfall 2×8
Stående flyes 3×10
tåresning 3 x10
Planka 30 sek.

Det är lite motigt när jag ser hur mycket jag tappat. När jag måste växla ner på cykeln. När jag inte orkar köra ett set till ens. Men nu gäller det att nolla tidigare resultat i huvudet och köra på. Men lite John Mayer och Gravity (länk till youtube) till stretchingen gjorde susen. Tror det ska få bli en melodi som får följa med ett tag framöver. Under stretching. Signaturmelodin får jag fundera på.

 

 

 

Ok inte så bra selfie, jag har visst legat av mig
Dags för dusch och pangmiddag!