Okategoriserade

Flytkudde till rumpa och hälsporre, men det går ändå!

Godmorgon, godmorgon!
Ganska sällan jag har tid att skriva ett inlägg på en morgon. Eller ja, förmiddag är det väl nu, men jag har tagit en skön lördagsmorgon. Låg en stund i sängen och pratade med mannen min. Han hänger med sina systrar denna helgen och jag vill så gärna vara där! MEN jag ska ha kalas ikväll. Hela stora familjen kommer på middag och vi ska fira min dotter som fyllde 7 år igår! Så min dag kommer att bestå av en del städning. Här ser rätt ok ut, men jag behöver plocka undan lite grejer och framför allt dra ett varv med dammsugaren.

 

Igår var det helt underbart väder. Jag trotsade min hälsporre och gick en promenad längs stranden innan jag gav mig in i simhallen. Det känns tyvärr idag i min häl (skit också), men var otroligt skönt. Och senaste veckans hårda schema har gett resultat. -1,6 kg sen förra lördagen.
Något slog mig dock när jag simmade igår, jag har flytproblem. Speciellt när jag ska simma bröstsim, så håller man ju upp huvudet och jag har helt enkelt kommit underfund med att min rumpa är lite för stor för att simam bröstsim med. Den blir som en enorm flytkudde och jag får nästan lite ont i ryggen av allt svankande. Motvilligt svankande för det är tämligen svårt att hålla nere den….

Trevlig helg!

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *