Okategoriserade

The FOO och skönt med helg

Im in the mood. Just sayin.

Efter att ha knött ner hela min bakdel i baddräkt, ja det är ju faktiskt ganska kalorikrävande övning bara det, jag envisas ju med att ha en simdräkt, där det är kors i ryggen och därmed ganska litet hål att ta sig igenom, har jag nu landat här hemma. Mina fredagskvällar. Jag tycker om mina fredagskvällar! Jag kommer hem från jobbet. Lite lagom trött i kroppen och seg i kolan efter en veckas arbete. Funderar på vad jag ska göra först, köket? Huset? Trädgården? Lägga mig ner och dö…? Efter en vecka av full rulle, ser det ju ut därefter här hemma. Eller nej, det låter värre än vad det är, men känslan som slår mig när jag kommer hem är ju att jag måste städa lite. Speciellt när jag inser att Tindra gick ända in i arbetsrummet med ridstövlarna på sig tidigare i veckan och att vi nu haft grus och hästbajs lite här och där i några dagar, då blir jag sådär lite extra lycklig helt enkelt!
MEN, när jag sedan masat mig iväg till simhallen, underbart sköna Klitterbadet i Falkenberg, är jag så nöjd. Det är så skönt att simma där på fredagarna. Jag har säkert berättat om det förut. Den nedsläkta hallen, kandelabrarna längs bassängkanterna och musiken. Inget stoj, bara simmare. Jag älskar det. Jag brukar försöka sno åt mig en egen bana. Men idag kunde jag inte hålla fokus på simningen, det fick bli en svenssonkväll, 1000m. Helt ok. Sedan kommer det allra bästa. Jag tassar in i bastun. Ligger där och filosoferar, drömmer, tänker om vartannat. Det är fasen den bästa tänkarplatsen ändå. Tillslut lyfter jag upp huvudet och kollar in min nakna kropp. Helt blank av svett. utom låren? Varför svettas jag inte på låren? Men jag slabbar ner dem också och inser i samma sekund att fasen vad det snurrar!
Jag tänker direkt att jaha, nu har mina kristaller i örat lossnat igen, men det snurrar inte riktigt så fort och jag börjar sedan fundera på hur mycket vätska jag druckit de senaste dagarna och konstaterar att det visst bara varit två glas till lunch… både igår och idag.

inte konstigt att mina fingrar var lite skrynkliga innan jag hoppade i bassängen…

Nåväl, landat hemma med sushi och helt plötsligt är energin återfunnen, kanske också för att vi börjar trilla in på Annas timmar på dygnet. Dundrar på i stereon, svänger de lurviga och konstaterar att jag har det för jäkla gött ändå.

Mamma, denna kommer du tycka är förfärlig. Men skönt rumpgung och perfekt att städa till. Dessutom känner jag mig lite som en fjortis och det är rätt härligt!
Dethär blir en för j-a bra helg säger jag och flinar med hela ansiktet!
Wohoo nu kör vi!
<3

Klitterbadet
Klitterbadet
Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *