Okategoriserade

Bikinimodet

Precis just nu kom jag att tänka på en tanke jag alltid har på somrarna när jag badar i havet. Ok jag vet att jag inte är så himla urtjusig som jag önskar att jag skulle vara i bikini, men det är ju det jag har när man är och badar, jag vill ju bli brun och snygg!!
Men alltid när jag tar några simtag och dyker, för det gör jag både mycket och ofta när jag solar. Jag älskar nämligen att både bada och simma. Då när jag håller på som mest att crawla snyggt mellan vågorna, kommer alltid en liten lurig tanke att en fisk, gärna Torsk om jag är i mina Halländska vatten och plaskar, ska komma och bita mig i magen. För den ser så mjuk och god ut..

Hur i hela friden skulle jag klara av att bada i tex Australien, där det vimlar av fina fiskar och hajar.. Herre gud jag hade ju blivit en fiskpinne med en gång. Men det som är absolut roligast med hela tanken är att jag alltid tänker; fan jag skulle tagit baddräkt! Som om det skulle göra nån skillnad. stackars Torsken hade ju vänt redan i Varberg…

(Förlåt, den här tanken har följt mig i flera år och jag kan inte bli av med och varje gång jag kommer att tänka på den skrattar jag lika högt. För jag förstår hur himla dumt det låter)

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *