jobb och karriär - lopp - träning - Uncategorized

Motivation, när den behövs

Jag har just gjort en vecka på mitt nya jobb. Jag skulle önska att jag kunde lägga på lite coola stråkar som i min favorit-motivations-film, i bakgrunden av mitt liv. Det känns grymt bra. Allt är så bekant. Lite nya delar såklart, lite har ju hänt på 3 år. Men i det stora hela är jag igång. jag har hunnit vara i Danmark i tre dagar på tjänsteresa och om bara några veckor är det Port Xpertmöte i Stockholm! Tjohej vad det är roligt!
Så är även träningen mot nästa mål. Jag anmälde mig till Tjejvättern nästa sommar. 10 mil landsväg denna gången. Än är jag inte redo att bemästra de där 30 milen i hela Vättern runt. Det kommer sen.
Men vad är det som driver mig att ligga i så hårt? jag får den frågan ofta numera eller kommentarer som “jag skulle ha din motivation”.
En film som jag ofta ser är denna.

Den driver mig framåt och när jag inte orkar så tittar jag en gång och sen kör jag nästa pass. Som nu. Fastän det gått i 110km/h hela dagen, direkt från jobbet till stallet, till föräldramöte på skolan, till att hämta upp dottern, handla, hämta paket, äta, se till att dottern badar och själv äta. Så landade jag här i några minuter för att kolla in min motivationsfilm då jag egentligen skulle vilja slänga rumpan i soffan.
Welcome to the grind!

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *