Hunden - mat eller hur vi äter - träning

ett nytt år randas

Hej mitt vinterland!

Sällan har vi firat in ett nyår i så många plusgrader. Några till och det hade varit precis som på midsommar. Skämt å sido men vi hade en fantastisk nyårsafton. Med helt fantastiskt god mat!

Nyårslöften avlades och nya drömmar väcktes. Jag har väl inte direkt avlagt något exakt nyårslöfte mer än att jag, och resten av familjen, ska stryka socker. Träningen skall upp igen. Den här hösten har varit fylld av jobb, jobb, kurs, möten, möten och fler möten så träningen blev lite för lidande. Idag, första dagen på året var därför en perfekt dag att ta tag i saken igen.
Först en tur till stallet, sedan en kort promenad med hunden. Ja, vi har ju fått en ny familjemedlem, Larry. Han är en Goldendoodle. Vilket är en blandning av Golden Retriever och Stor Pudel. Han är nu 2 månader gammal och helt underbar. Hittills har vi mest varit  ute i trädgården och busat på alla många kisspauser. Men nu när vardagen knackar på dörren ska vi vänja oss, mest för husse och mattes räkning att ta en morgonpromenad. Vi är ju inte direkt kända för att vara morgonpigga!
Larry

Kvällen avslutade jag med några minuter på träningscykeln och ett 30 min yogapass. Sjukt jobbigt det kan vara. Samt en variant på chiapudding.

Homemade Chiapudding

Hej 2017! Nu kör vi!

 

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *