kroppen - lopp - trädgård - träning

Bland plintar, påskliljor och löparskor

Det har varit en hektisk period. Mycket jobbande, petande i trädgården och framför allt en hel del träning. Jag har hunnit fylla år, firat detta och tagit ett kliv mot min stora dröm att genomföra en svensk klassiker, nämligen tjejklassikern. Idén har jag haft ett tag. Jag ska nämligen cykla tjejvättern. Det har varit bestämt ett tag. Jag har därför gått och spånat lite på om jag inte skulle testa på alla fyra grenarna i år redan. Nagga lite i kanten liksom.

Det är såklart med skräckblandad förtjusning, men tjejklassikern är inte så lång. De tuffaste blir definitiv de 3 milen på skidor.
Jag ska försöka skriva lite mer intensivt nu framöver. Berätta hur det går och sådär.

Såhär långt i år har jag konstaterat att jag känner mig stark på cykeln. Jag har nu tappat så många kilon och magfett, rent ut sagt att jag har börjat att vrida tillbaka mitt styra. Ja, nedåt, framåt. Jag har tidigare, förra säsongen vridet upp det för att få en lite mer behagligare sittposition, lite lättare för armarna och ja, mer plats för magen. Men som sagt, i år har jag konstaterat att jag kan till och med ligga ner i bocken och trampa utan bekymmer. så hej vad det går!
Igår gjorde jag en runda som kändes riktigt bra, då fipplade jag till min runkeeper så den mätte bara ner till byn där jag hämtade upp brorsonen, som skulle med ut. Han är min hare och mitt största mål att hänga på. Shit vad han är stark uppför. Sjuk kondis.

Jag har också kommit igång bra med löpningen, det går fortare och fortare varje gång jag är ute. Idag har det dock enbart stått grävning på dagordningen. Vi har hjälp pappa att gräva ner plintar till hans nya vedhus (pappa är lite krasslig, och har inte orkat, så nu klev barnen in och hjälpte till). Vi fortsatte sedan i vår trädgård och grävde och byggde lite och jag avslutade dagen i ensam majestät med att skruva klart min nya odlingslåda, fördela ut matjord klart över gräsmattans många hålor och så gräs.
Det är också träning tänker jag.

Här hade jag tänkt lite snygga bilder, men min dator funkar ju aldrig som jag vill… Skit IT som alltid krånglar och jag skyller på min man, som ju är en IT-guru men alltid fuckar upp mina grejer här hemma… och han ska till Oslo i veckan, då kommer det garanterat inte att fungera alls.

Puss!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *