kroppen - mat eller hur vi äter - trädgård - träning

Gräva, gräva och gräva! Och blanda lite betong!

Trädgårdsarbete ger verkligen bra armträning. Helt ofrivilligt på något vis. Jag tänker liksom inte på hur mycket jag tar i.

Här sitter jag och eftersvettas. Jag har varit ute i trädgården hela dagen. Verkligen hela dagen. Efter frukosten i morse gav jag mig ut och började plantera nya blommor i min nya rabatt. (bilder kommer, jag kom bara inte för mig att ta några idag – och nu är det ju mörkt)
Sedan har jag nog även grävt ner 50 lökar. Liljor, pioner, allium, anemoner och höstanemoner, dahlior och ja.. jag minns knappt alla. Men det har nog blivit ett par hundar benböj idag, rent krasst. Dagens största projekt var att börja gräva ut för plintsättning till det nya planket/staketet/ingången till trädgården. Som visade sig omöjligt då där jag ville ha mina stolpar var en liten gjuten betongklack på kantstenen. Så jag har fått gräva runt den där klacken och sedan borrat lite hål, dels för stolpsko men också för armering. Det var ett fasligt borrande. Sedan har jag blandat betong. Nu snackar vi armträning!
En tur till Ica och veckohandling, menyn är satt för veckan och  en god middag på lite olika sorters lax, grönsaker och lite quinoa som lev himla god.

Jag prenumererar sedan en tid tillbaka på Aktiv träning, en tidning som kom häromdagen. Väldigt intressanta inslag om träning och idag om löpträning.
Jag blev så sugen så jag gick in i mitt yttepyttelilla träningsrum och körde ett styrkepass på 40min. Svetten flödar och här sitter jag nu. Lördagskväll halv tio.

Dags för duschen och sedan ska jag nog festa loss på några nyinköpte nötter.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *