Fashion och annat om kläder och hur jag ser ut - Hunden - träning - Uncategorized - vasaloppet

Bristen på fickor och behovet av desamma

Det finns hela tiden saker som jag skulle vilja ha. Igår konstaterade jag att jag behöver ett par vindbyxor av lämpligt slag att ha på mig när jag åker skidor. Kanske kan dessa kombineras med någon typ av fritidsbyxa, för det skulle jag vilja ha när jag ska ut i skogen med Larry, vår hundvalp. Jag går annars gärna i löparbyxor men har du upptäckt bristen på fickor i dessa. Nuförtiden behövs det både bajspåsar, ja flera faktiskt, och hundgodisar och gärna en större fick att lägga kopplet i. Allt detta ska med när vi ska gå ut. I min jacka på jobbet ligger det redan påsar i höger och hundgodisar i vänster ficka. Det är nog bara att vänja sig. Men när jag då ska ut och promenera lite längre vill ja ha bra byxor så att jag inte får skav någonstans. I löparbyxor brukar det bara finnas en liten, liten ficka baktill för att få plats med husnyckel. Även i träningströjor/jackor är det dåligt tilltaget med fickor. Därför önskar jag mig en bra tight flexibralla med en del fickor på. Gärna vindtät. Utan att bli regnställsbyxa och våtvarmt omslag. Det finns ju inget värre!

Lite senare i vår ska jag kolla in olika fritidsbyxor och prova mig fram helt enkelt. Är det någon som har några tips på vägen? Jag kanske skulle kunna önska mig ett par i födelsedagspresent!

Annars skulle jag vilja ha CRAFTS skidbyxa. Så himla coola. Jag tänker att jag nog skulle kunna använda dem i cyklingen också, som just vindbyxa. Gärna de rosa.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *