Okategoriserade

Brandmän

Oj, vad det är svårt att hinna med allting nu när jobbet och vardagslivet har börjat igen. Nu kan jag inte längre gå ute i trädgården och rensa ogräs och komma på underfundiga formuleringar till min lilla fettblogg. Kors det där lät bra eller hur? Som om jag rensar så himla mycket ogräs!!
Nåväl, det händer ju trots allt en hel del roliga incidenter i mitt vardagsliv också. Som häromdagen då jag tog en promenad/joggingtur. Jag hade kört ner min bil till vårt lager (där jag arbetar) för det hade blivit en vattenläcka i den, den behövde komma in under tak. Ja, det är väl egentligen en helt annan historia, så jag hoppar vidare till min promenad hem. Jag gick fort och tänkt att jag skulle jogga lite försiktigt. Tills jag såg brandstationen och där var brandmännen igång med att tvätta av en av brandbilarna. Usch tänkte jag de kommer ju att titta på mig, de som är så vältränade och är ute och springer jämt. Springer Göteborgsvarvet gör en del av dem, det kan du ju aldrig mäta dig med! Springa Göteborgsvarvet, usch det är verkligen jättelångt! Undra hur fort det går att springa. Undra hur länge man behöver träna innan man orkar springa ett Göteborgsvarv? Det är ju rätt coolt att springa i Göteborg. Göteborg är en himla fin stad. Haga. Så himla mysigt i Haga. Jag var där med mamma en gång och köpt en vinteroverall till min dotter. Det finns ett fik i Haga, som har gigantiska kanelbullar. De är verkligen jättestora. De är jättegoda också. Jag tror faktiskt att senast jag var där och gick förbi såg jag nog såna gigantiska maränger också. Undra hur de får dem att vara spröda hela vägen in i mitten, eller det kanske de inte är? Får fråga min väninna som är en jäkel på att baka. Ni skull smakat hennes chokladtårta hon hade gjort till dessert när jag var där på tjejkväll. Helt underbar alltså. Hon är verkligen helt fantastisk på att baka tårtor.
Ja, sen var jag hemma och inte så mycket joggande blev det inte. Min hjärna har då alla sätt att tänka bort mig från verkligheten…

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *