Nygift, opererad och nystart på alla sätt!

Jag har gift mig! Med en riktig datornörd. En såndär som kan allting och som förespråkar den virtuella världens förträfflighet. Jag hade en blogg innan vi blev sambos. Men enligt mannen så var det ju så mycket bättre att byta och dessutom spara den i “molnet”. Visst sa jag, du har carte Blanche. Gör vad du vill bara jag kan skriva.
I höstas hände väldigt mycket saker och jag hade ingen tid att skriva, tills jag en dag upptäckte att jag inte kunde logga in?! Det visade sig efter ytterligare ett par veckor att den visst var borta för att någon hade glömt någon detalj. Den någon var inte jag!
Detta betydde att alla inlägg var spårlöst försvunna. Ungefär 400 skrivna texter! Borta på grund av att den tjänst vi hade, hade vi visst inte mer. Jag blev tämligen sur. Som en noshörning med nageltrång ungefär.
Jag har under vintern även hunnit operera mig. Det var ju det jag hade tänkt skriva lite om. Men luften gick ur. Nu har skalet till min forna fina blogg kommit upp igen. Sakta men säkert ska jag nu påbörja arbetet med att leta upp alla gamla inlägg och lägga upp dem igen.
Fastän jag var sur så sa jag ja. I januari i Norrbotten. Jag kommer att återkomma till allt som hänt, under några veckor framöver skulle jag tro. I samband med att allt fler av de gamla roliga inläggen hittas och får ny plats i etern.

Här är en bild där brudbuketten (som jag gjorde själv!) fortfarande är fin. Blommorna gillade inte att vara ut i -20 grader!  *haha*

Töre vigsel
Töre vigsel
Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *