Okategoriserade

Skinkproblem

Idag tänkte jag avhandla ett mycket viktigt ämne. Det kanske egentligen inte hör så hemskt mycket till själva bloggämnet ”att vara tjock”, alla flickor med jättelångt hår kan nog råka ut för detta men framför allt vi med lite mer svank, lite större springa mellan skinkorna och helt enkelt lite mer hud.
Alla mens våta dröm, ni vet den är bilden av en naken kvinna som står i duschen och löddrar in sig själv och vatten som rinner ner, gärna från ett fast munstycke…. Så är det inte!
När jag tvättar håret och sedan sköljer ur det, måste jag ha rejält tryck genom munstycket bara några centimeter från hårbotten annars får jag inte ur allt schampo. Jag har ganska tjockt hår. När jag sedan kommer till moment två, att skölja ur balsam, lossnar ganska mycket hår. Detta lösa hår fastnar sedan utefter kroppen i stora testar. Framför allt fastnar det mellan skinkorna! Det hänger sig gärna på de små fjun som alltid tycks finnas på baksidan av låren och de fastnar i knävecken. När jag är klar med huvudet måste jag således fortsätta att skölja av kroppen nedåt, på baksidan. Detta medför en inte alltför sexig pose för att skölja bort hår från svank och mellan skinkorna. Är det riktigt illa kan jag behöva sätta mig på huk och dra loss dessa hårstrån som är lite dryga halvmetern långa och otroligt sega. När jag då sitter där på huk brukar jag passa på att titta till tånaglarna, kaklet och även slänga ett öga i golvbrunnen, för det är inte ofta som jag är där nere, jag får ju passa på så att säga. För att återgå till ämnet, lösa hårstrån är nu borta från svank och från baken kvar är de på låren och i knävecken. Dessa är något lättare bara sära lite på benen och spola. Det man kan sammanfatta det hela med är att kvinnan som mannen drömmer om har antingen inget hår, kanske är hon cancerpatient, eller så tvättar hon aldrig håret! Tack gode gud att jag är frisk, tjock och bor ensam!

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *