sammanfattning och jag ser ljuset!

Nu har det då gått 2 månader, lite drygt, sedan min gastric bypass. Jag tänkte att jag lite kort kan sammanfatta denna tid i mitt liv.
Asjobbigt, illamående, trötthet och nedstämd. Så kan man väl kort beskriva det hela i den gråmålade färgskalan. Om jag tar på mig den lite mer färgfulla hatten kan jag lätt säga att det var ett klokt val. Ja, redan tycker jag det. Eller det har jag såklart tyckt hela tiden, även om jag  funderade på mitt val de få gånger jag legat på badrumsgolvet och kräkts eller som nu i veckan när jag spenderade 38 minuter på Stockholmsmässans toalett! Det straffar sig att inte göra som jag ska…
Men resultatet är nu -21kg. En del ser det, andra inte. Så länge de inte glömmer bort personen och inte enbart kommenterar min vikt är jag nöjd. Jag valde operation för att förbli frisk, inga andra skäl.
Jag har nu precis åter börjat träna, vilket känns bra! Min dotter och man tränar nu äntligen med mig och istället för ett måste, är det en ganska rolig stund. Även om den lilla ungen gör fler och snabbare burpees än jag. Jag har fått sortera ut lite stora kläder och tacksamt, innerligt tacksamt tagit emot flertalet byxor och tröja från en mycket, mycket omtyckt bybo. Vilken enorm omtänksamhet det finns bland människor jag känner! Helt galet. Jag önskar jag kunde skänka alla medaljer som finns! Det är ett sant nöje att slippa köpa några nya kläder än på ett tag till.

Det har också kommit till den där tiden på året när jag börjar rycka i mina fröpåsar. Den tiden när jag tar små varv runt huset. Spanar efter lökar och knoppar som tittar upp ur jorden. Jag älskart! Ikväll blir det lite sådd. Tomater, paprika, aubergine och lite kryddor. Förhoppningsvis klarar de vår långa semester. Snart är det vår! Efter en VÄLDIGT lång vinter. I år tycker jag vintern varit fruktansvärt lång. Mot fröpåsarna och lite jord under naglarna och drömmer mig bort till nästa vecka….

koh munork
koh munork

En av många badtillfällen blir på denna underbara ö.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Ett svar på ”sammanfattning och jag ser ljuset!”

  1. Härligt att läsa din (trots allt jobbigt) positiva inställning. Ljuset lyser utan skuggor på dig. Jag ska med nöje följa din blogg emellanåt 👍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *