Det går ju nedåt

Jag har en dålig ovana. Jag insåg den i morse. Jag väger mig nästan var morgon. Jag borde sluta med det. Det gör att jag inte ser att det faktiskt händer något. Jag satt och pratade med min vän och bollplank om detta bara häromdagen, att jag tycker att jag sliter och jobbar jättehårt för kroppen just nu och ÄNDÅ HÄNDER DET INGET. Men idag när jag ställde mig på vågen, kom samma tanke som tidigare; jaha…
Men så stod jag kvar och funderade lite. Tänkte två veckor tillbaks i tiden när jag kom hem från Norrbotten. Vad stod det då? och vad står det nu? Och till min förvåning insåg jag att jag faktiskt tappat 2 kilo sedan dess.

Ibland ska man inte vara så snabb att döma…

Idag får det bli en skön söndag. Sortera lite tvätt. Tindra hostar och jag är lite småsnorig. Jag hoppas att det släpper på oss båda.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *