Där fick ni Willys!

Efter den där övertalningshändelsen igår kände jag mig hyfsat stark idag. Fortsatt gott arbete på nolltoleransen mot socker och onyttigheter. Heja mig! Så idag till lunch, utanför Claes Ohlsson står det två kvinnor från Willys och delar ut gratispåsar. Himla trevligt tänkte jag och tog en påse. Sådant är ju alltid uppskattat liksom. Nyfiken som jag var dök jag efter en liten stund ner i påsen för att undersöka vilka varor jag hade fått.
*En kexchoklad.
*En påse Ostbågar
*En påse Chips
*En enportionsförpackning av Kellogs Special K.

Allvarligt? Jag, som så febrilt stretar imot min inre elaka Anna till att inte köpa något onyttigt, får gratis en kasse i näven. Det är fan inte rättvist! De kunde väl ha lagt i vad som helst som inte var något onyuttigt. En gurka! och jag hade blivit lyckligare! Men jaja, jag brukar inte handla på Willys och de var väl helt enkelt lite sura för det och ville helt enkelt förstöra min kamp. Så måste det ju vara. En konspirationsteori helt enkelt.
Tji fick Willys. Jag kommer ge bort hela påsen till min granne och underbara barnvakt/kattpasserska. så det så!

I afton kom jag ifrån jobbet ganska sent, for direkt hem, slängde av mig kläderna och hoppade i baddräkten. Eller ja, hoppa och hoppa, att trä den uppför min något Asienliknande rumpa är faktiskt rena uppvärmningen och inte någon enkel procedur som sker hoppandes. Men därefter drog jag på mig träningsbyxor och sedan körde jag mitt shredpass, dag 9 och for sedan som en raket till simhallen. 1500 m. Handlade, hämtade Tindra, provade ut vinterkläder hos pappa. Vi konstaterade att overallen är för liten och jag måste köpa en ny, för pengar jag inte har. Det där jobbet längs de italienska landsvägarna låter lockande igen….  och återigen bar jag in en sovandes unge från bilen och själv damp jag ner isoffan av total utmattning, stolthet, rädsla, oro och ett par andra känslor i en enda härlig röra.

Men sedan flinar jag till lite och tänker att jovisst, jag är en worrying kind… men..
“Moves, I like to make ’em
Grooves, I like to shake ’em
Shake ’em from my troublesome mind

‘Cause sometimes you’ll find
that I’m out of my mind
You see, baby, I’m the worrying kind

 

 

Det enda jag konstaterar med dagen är att; Willys, ni hade vunnit en kund om det hade varit nyttigheter i den där påsen! Bara så att ni vet! och att två veckor ibland är en evighet! Ikväll saknar jag norrbotten.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *