Okategoriserade

Fotomodell

Igår fick jag helt plötsligt ett meddelande; Du är på bild på aftonbladet!
-Va?

Vad har jag gjort nu? (vad skönt att min egen hjärna börjar med att ifrågasätta vad jag gjort? som om jag gör några fel haha) Var min första tanke? Är det någon som tagit en bild på mig när jag varit någonstans? Har jag gjort något framträdande eller uttalande? Ja, jag litar ju inte riktigt på att jag kommer ihåg allting som jag ska.. men jag hann också tänka att jag borde nog reagerat om jag sett en stor kamera!?
fotomodell

Åh där var jag! Kanske inte så glamoröst som jag hade tänkt. Inte heller någon spännande artikel. Nej, så oglamoröst som i en reklambanner för mötesplatsen. Falsk marknadsföring också. Jag är ju inte singel längre! Inte är det någon enda som har ringt. Inte någon inbjudan till några fester, inga vip-biljetter. Ingen Nobelmiddag. Fast de kanske inte har börjat göra den inbjudningslistan ännu…. det kommer nog.
Nästa tanken var ju såklart att de måste såklart välja ut snygga människor till att ha med i sin reklam? För inte väljer de ut de som ser ut som övervintrade hippies? Så jag tänker helt enkelt att ja, någon på mötesplatsens kontor (som ligger i Varberg) har helt enkelt valt ut den där mörkhåriga skönheten med grön scarftill reklampelare!
Japp! Så är det.. och nu ska jag gå in och rätta. För denhär flickan är off the market.

Men först ska jag duscha. Jag luktar svett och börjar strax frysa. Day 7 of the 30 day shred is over! Well done, well done. I morgon blir en makalöst spännande dag. A day that will change the life as I know it.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *