Okategoriserade

Jobbar för en dröm

Det är tämligen tung att dra en 7-åring i pulka! Men att se hennes flin, är värt all möda. Jag passade även på att gå en runda i snön när lillan var på sin gymnstik. Oerhört tungt för benen att pulsa i snön och så klart den där 30-dagarsutmaningen när jag kom hem. Dag 3. Skjut mig! Jag har nu så ont i vaderna att jag faktiskt går lite konstigt. Men det ska ju kännas, säger de.
Jag måste passa på att rekommendera två av de grupper jag följer på facebook. Det är verkligen inspirerande personer och männsikor. Som jag berättade häromdagen, om mitt eget inlägg som fick sådant gensvar. Oerhört motiverande att läsa allt de gör. “Följdindröm” som spottar ut kloka och och pepp när jag helst skulle vilja sätta mig i soffan. Om att vilja, att ta sig tiden för att göra det. Och att inte ge upp. Samt gruppen “träning & kost”. Ovärderliga tips och en gemenskap som är helt underbar! jag vill också få en kropp som dem. Ja, i mina ögon är de alla sjukt snygga.

Jag ser 2014 som en nystart. Ja, jag har tappat en del kilo redan men 2013 gick trögt. Nu är så många pusselbitar på plats, jag utvecklas hela tiden som person och söker hela tiden nya utmaningar att hänga på. Säga nej till socker. Den tuffaste nästan. Jag känner att det börjar bli lite lättare nu, men ooh, tanken på godis, tanken på choklad….
Nej, ikväll ska jag göra en fruktsallad. Om en stund går lillan och lägger sig, då ska jag faktiskt inta soffan, lite mer Ally McBeal och sedan sova tidigt. Jag har slitit hårt idag. En bild efter all pulkadragning, promenad och träningen hemma. Svettig och osminkad, men visst fan börjar jag få lite snygga axlar? Vet ni vad, jag tycker jag är riktigt fin, fastän jag är osminkad och genomblöt av svett. DET hade jag inte kunnat säga för något år sedan.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *