Okategoriserade

Dag 2. Magen gufsar

Det snöar! Jag vet inte hur många trafikolyckor. Jag valde att stanna hemma istället för at åka och simma. Onödigt att ge sig ut liksom…
Så jag satt och pärlade med dottern. Ganska mysigt det också. Fick röjt undan alla stjärnor och ljusstakar. Tomtelådan in i garderoben igen. Jag tog även som uppvärmning och skottade uppfarten och gångarna. Kände mig sådär lite lagom tokig när jag gav mig ut kl 21 i full storm och började ösa. Men go känsla i armara att skotta snö faktiskt. Jag är ju också ganska tacksam för att det bara är idag jag skottar, för denhär vintern.

 

30 day shred, day 2. Check!
Jumping jacks. Jag har en magkänsla som säger mig att jag kommer att hata jumping jacks, efter dessa 30 dagar. Men förhoppningsvis är magen lite mindre då. Det där med magen, det är ju helt klart min akilleshäl. Uh vad jag inte tycker om min mage. Vissa dagar känns det som om den inte dubblerat sig också. Ja, både i storlek och antal. Igår efter första genomköraren satt jag och funderade på hur jag skulle lösa ett litet delikat, men ack så pinsamt bekymmer. Just de där jumping jacks..arna? Hur sjutton ska man försvenska en träningsterm på engelska egentligen?
När jag hoppar så hoppar ju mage också. Likaså brösten, även om de inte är så stora! Men de stoppar man ju lite fiffigt in i en sport-bh och håller således på ganska bra plats. Men magen….
I Ally McBeal säljer ju Elaine en facebra och jag kände en plötslig önskan om en slags mag-bh. Kanske liknande de där gummibanden jag hade när jag var gravid?! Men insåg i samma sekund hur dumt det skulle se ut. Så idag tog jag helt enkelt på mig min sport-bh, mina träningsbyxor och ett tight linne. Magen, ja den gufsade glatt på i lite eftertakt! Men jag genomförde dag 2. Svettig, stolt och trött i benen. Nästa bekymmer att lösa, träningen i Norrbotten. Yogamatta, vikter, träningskläderna… Men det löser sig, jag får fundera på det. För träna, det ska jag!

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *