gastric bypass - gbp - träning

Då och nu – samt att hösten är igång!

Det finns dagar då jag är sådär ruskigt nöjd med allt. I lördags var just en sådan dag. Uppklädd från topp till tå, sminkad och grejad med i håret och bara en enorm känsla av stolthet. Det kanske är svårt att förstå men jag fann en bild av mig själv från augusti förra året och det slog mig hårt, rätt i magen. Vad mycket som har hänt på detta år. En galen förvandling. Jag hade aldrig vågat visa denna bild för ett år sedan, men nu gör jag det. Skillnaden är brutal.

Skogspromenad Hannas wedding

Jag vet nästan inte vad jag ska säga. Jag är lite mållös. Jag blir både ledsen och rädd när jag ser den där kvinnan i grå kläder. Vem är hon? Jag har fortfarande mycket kvar men i lördags kände jag mig vacker. Stolt och vacker! Det var länge sedan jag rörde mig fritt utan att behöva skämmas för någon kroppsdel som eventuellt kunde puta ut någonstans. Det var en fantastisk dag. God mat, fast jag kunde bara få ner en av renbitarna, men oj vad god den var. Jag pratade och hade jätteroligt. Jag vill göra om det. Kan någon jag känner, snälla gå och gifta sig och ordna en fest!?

Jag har också haft en fantastisk sommar. Jag har haft den stora förmånen att vara ledig i 3 månader. Hur det kommer sig är att jag blev så förbannad på min tidigare företagsledning att jag sa upp mig. Jag kommer nog att skriva om detta senare. Bara dagar senare fick jag nys om, och tillslut erbjuden nytt jobb, där jag börjar 1 september. Det har varit mycket cykling i sommar, med det stora målet i cykelvasan. Jag har spenderat 3 fantastiska veckor i Italien och firat min mor som blev 70år.

Italien

Jag har även spenderat en vecka i Grekland med min dotter. Med mycket bad, sol och många helt underbara samtal om hästar, känslor och tankar om skola, buss, skilsmässa och kärlek.
Rhodos, Ixia

Och som underbar avslutning på denna långa ledighet ett vackert bröllop för två fina människor som jag tycker så mycket om.

Idag var det dock tillbaks till träning. Den mentala vila jag haft sedan vasan är över. Målet är uppsatt till nästa år och styrketräning stod på schemat. Det intressanta är ju, när jag ligger där på golvet efter 45 minuters träning och 3 set avslutande planka, att jag direkt tänker att jag måste dammsuga eftersom golvets småpartiklar lite käckt sitter fast på mina svettiga underarmar! Ok, jag hann tänka att jag var nöjd med träningen också, men mest tänkte jag på vårt smutsiga golv.
Hösten är igång! Mot Cykelvasan 2017!

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *