Uncategorized

cykelbyxan

Att bestämma sig för att förändra något kräver ett otroligt stort engagemang. Självklart talar jag om att förändra sin kropp. Vissa människor har lätt för att ändra andra inte. Jag tillhör definitivt kategori nr 2. Jisses luktar jag på en chokladbit så går jag ju upp 2 hekto!

Därför blir jag faktiskt lite imponerad av mig själv att jag återigen kommer hem, fixar en god middag på 25 min och medan grytan kokar ihop går och tar på mig träningskläder!! Äter lite snabbt. Vilar i 15 min och sedan sätter mig på träningscykeln igen. Jag är nöjd. Jag är skitnöjd rent ut sagt. Att jag sedan fick springa till körövningen med blött hår och eftersvettningar som heter duga, det bjuder jag på! De vet vad jag försöker göra och hejjar på mig!

Idag när jag cyklade blev jag arg. Det gjorde ont i rumpan. Ont i vaderna men inget mot vad det gjorde i låren. Jäklar vilken mjölksyra. Körde med ganska tung belastning idag eftersom jag inte hade så mycket tid. Tillslut blev jag så ”tokig” att jag daskade till mig själv på låren, så att det sved, flera gånger för då kunde jag ju tänka på att det där gjorde ju ont och trampade lite till. Haha

Och En STOR grej hände idag. Jag var och köpte mig ett par nya löparbyxor. Nej fel, jag var och tittade på vinterjacka till Tindra och tittade lite snabbt på nya löparbyxor för jag skulle så gärna vilja ha ett par lite varmare. Hittade ett par från Craft. Lite, lite fodrade. Jag tyckte det var lite kallt häromdagen nämligen. Men det jag är mest förvånad över. Jag har ju inte på länge kunnat köpa sportkläder i sportbutikerna, men – tadaa strl XL!! Det händer grejer här!! Framsteg. Visst det går inte i 5 gram mer Anna i de brallorna och jag ska förmodligen inte böja mig, men de passar och var riktigt sköna. Nästan längtar till fredag när jag ska lämna Tindra hos sin pappa, ska bestämt ta en runda utmed stranden innan jag går in i badhuset för min obligatoriska fredagsrunda. Älskar badhuset på fredagskvällen. Nedsläckt, kandelabrar med tända ljus och alldeles tyst. Bara vuxna som motionerar. Simma tills det värker i armarna. Så man blir lite darrig. Jag är helt sinnessjuk, jag börjar tycka om när det gör ont!!

Härligt. Jag är så taggad att göra detta nu. Äntligen. Jag vill bli vacker igen. (JAG vill känna mig vacker igen)

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *