Drömmen om en tvåhjuling

Här sitter jag och trånar.  Eftersvettas och längtar, dreglar och drömmer. Vi har precis varit ute på en promenad med Larry, vår goldendoodlevalp. Och Siri, vår tjocka katt. För hon följe med oss hela rundan! Ganska gulligt faktiskt. Skönjer vi lite avundsjuka månne? jag har även hunnit med ett styrketräningspass och är nu lite lagom matt i armar, mage och ben.

Jag bestämde mig ganska tidigt i höstas att jag till nästa säsong, vi pratar cykling nu, skulle byta upp mig. Jag köpte för några år sedan den allra billigaste (nästan iaf) MTB som fanns. En röd/svart/vit Willier. Den har varit toppen och vi har cyklat många mil tillsammans men han är liksom lite för basic. Jag var ensamstående och la i princip min lilla skatteåterbäring på en MTB och det var väl lite för att kolla om jag tyckte det var kul eller ej så att säga, att trampa runt på lite mer krångliga vägar än asfalt. Det har ju senare  uppdagats att jag tycker all cykling är ganska kul! Efter cykelvasan och när min kedja hoppade av i princip varje uppförsbacke, så bestämde jag mig för att byta upp mig till en bättre variant. Här sitter jag alltså nu, och trånar….
Så jag siktar på en lättare cykel. Med bättre bromsar och lite mer finesser och såklart snygg.
Just en sådan har jag hittat.

En Crescent Rimfaxe. Ååååh jag dreglar lite. Tänk om jag kunde få cykla runt på den här!! Jag vill verkligen,verkligen ha! Den är såklart lite dyr. Men jag kan tänka mig att spara någon månad extra. Min man fick ju faktiskt lov att köpa sig en jättefin racerhoj (En Bianchi!!!) förra våren, men föll och har sedan dess inte velat fortsätta. Därför tycker jag allt att jag kan få denna urfina hoj nu. Eller hur?

Undra om det kan gå att starta en såndär insamling, crowdfunding, Någon som vill börja? *hehe*
Det kommer gå sååå mycket bättre på årets cykelvasa med denhär hojen! Jag är helt säker!

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *