En tur i skogen med ömma muskler

Jag var inte sugen på att åka till stallet idag. Inte alls. Grått och trist väder. Trött i knoppen och en aningen ont i kroppen. Det var ju någon som åkte lite längdskidor igår. Det kan sätta sina spår. Jag har idag lite svåra problem att lyfta min högra axel högre än.. ja, ganska svårt att lyfta min arm över huvud taget om jag ska vara helt ärlig, axeln kanske jag inte direkt lyfter, men det är helt klart där det idag känns.  Det känns också lite konstigt i magen, ryggen, förvånande stor smärta i ljumskarna och såklart i triceps. Fast det var himla roligt att åka skidor, så det ska vi nog ta och göra någon mer gång!

Men vi kom iväg till stallet, vi tog med oss mannen och vovven också. Larry har aldrig träffat på hästar tidigare så vi tänkte att det är en bra och kul nyhet och erfarenhet. Hästarna vet jag har träffat på hundar många gånger tidigare så jag var inte så nervös för hur de skulle reagera. Det gick riktigt bra! Nyfiken men rädd. Höll sig på bra avstånd och han höll sig ju nära mannen.
Vi valde därför att rida ut i skogen. Det är sååå mysigt att rida ut tillsammans. Speciellt när Joseph går först, för då fattar  min häst att han ska gå, han gör inte det alltid annars. Lite mer; Vadå gå framåt? Förstår inte alls vad du menar nu! Så om det är någon som är sugen på att rida ut om söndagarna, let me know så att säga! Jag hänger gärna på!

Nu är det kväll,  dottern står i duschen och själv ska jag ta och köra ett styrketräningspass. Jag sorterade lite i träningsrummet en kväll i veckan så nu hittar jag faktiskt alla redskap. Hej och hå! Nu kör vi!

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *