En hund begravd

Jag har nämnt det förut; det är svårt att köra hemmaträning med en hundvalp som skuttar runt och biter i en.  Här försöker jag göra crunches och det är ju hysteriskt kul när matte lägger sig på rygg. Tid för bus!!
Men jag tycker  om att träna hemma. Det är dels tidseffektivt och jag kan ta en paus efter passet, skriva lite, läsa något, eller som igår; göra en fruktsallad och sedan gå och duscha.

Jag kommer också att prioritera styrketräningen nu i min “försäsong”. Jag minns ju förra årets cykelvasa och att jag blev så trött i armarna. Starkare armar, starkare ben och rumpa borde ge lite bättre resultat. Min plan är därför att hålla styrkepassen 3-4 ggr/vecka februari-april. Sedan ska jag fundera på vidare upplägg.

Jag har också sorterat och städat lite i vårt pyttelilla träningsrum. Det blev bra, men det går fortfarande inte att använda skivstången, den får inte plats. Men planen är ju att använda ett större rum, längre fram.

och ett sjysst avslutande bildbevis på att mannen också rör på sig. Kärlek på 10 kvm det.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *