I thought they said rum!

Jag har varit lite krasslig några dagar. Det är sjukt irriterande när jag bara vill sätta fart med träningen, hålla min plan och höga tempo.
Jag har dessutom haft tre dagars arbete i Danmark, tjänsteresa och jag blir så vansinnigt trött i huvudet när jag är där.  Koncentrationen på det danska språket tar på krafterna, omedvetet. Jag pratar ju inte danska egentligen men det går ganska bra att hänga med ändå.

Därför var det extra skönt när jag ikväll kom hem, fått i mig lite mat att ta hunden på en kort promenad. Även om det regnade så var det gott att få röra på mig lite, skaka igång kroppen. Jag tänker att resten av veckan får det blir lite mer hårdkörning igen.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *