Larry mellan benen

Att vara med hund har verkligen sina fördelar. Vissa kvällar är jag inte ett dugg sugen på att ge mig ut , men så vet jag att min fyrbente lille pälsboll verkligen behöver komma ut och studsa lite och då blir det ju av.
Just nu tycker vi det är superkul att spela fotboll. det går jättebra i ungefär 4 minuter. Sen är det roligare att jaga pinnar och försöka gräva upp de nylagda plattorna på framsidan.

Jag har också kört igång med lite mer styrketräning hemma och det är ju hysteriskt roligt! Särskilt om du är hund! Den bästa övning är när jag ska göra crunches på golvet. Jag kan med 100% säkerhet meddela att jag har en hund som slänger sig upp på magen mellan benen inom 30 sekunder. Det är också hysteriskt kul när jag står i plankan att krypa under mig. Det är ju också så att vår älskade lille Larry, lever nog i en skön värld där han bara är en 30cm lång, fortfarande. Han har inte insett att han är STOR hund. Att han faktiskt inte får plats under mg när jag står i planka. Att han inte kan krypa upp i famnen över huvud taget längre.

Det är också helt underbart roligt när jag svingar en kettlebell, att jaga den! Och det bästa är ju såklart min doft. Svetten är ju helt underbar om du är hund. Inget får mig att känna mig så galet sunkig som att ha vår lille Larry nosande i snippan och mellan skinkorna när jag försöker koncentrera mig på att utföra en styrkeövning på ett korrekt sätt.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *