jobb och karriär - Klassiker - lopp - träning - vasaloppet

Vinterplanering i fokus

Jag hade planerat en lugn vecka.  Helt i vila, för att kroppen skulle få vila, huvudet. För att  hitta motivationen och känna det där suget som är så himla gött. Nästa delmoment är tjejvasan. 3mil längdskidor. Det absolut största hindret just nu  är ju att jag inte kan åka längdskidor.
MEN det är långt till 24e februari!

Såhär en måndagslunch när regnet fullständigt ÖSER ner utanför kan jag bli lite fundersam på hur det ska gå till. Vi brukar sällan ha snö här där jag bor. Jag äger inga skidor och just nu är jag fortfarande väldigt förkyld och den där hostan jag hade förra veckan är tillbaka! Typiskt. Men jag jobbar och det är rätt skönt faktiskt. Jag är oerhört tacksam att jag har ett jobb där det går bra att faktiskt jobba hemifrån ibland. Som just såna dagar som idag där jag måste springa och snyta mig var 10e minutt eller där lungorna vänder sig lite smått ut-och-in emellanåt. Det är inte supertrevligt för andra att lyssna på.

Planen då, vad har jag kommit fram till under min vecka i soffan.
Mycket styrka. Med fokus på bål, rygg , axlar och armar.
Jag ska försöka komma iväg på ett Thorax-trainerpass i veckan. Samt ett pass rullskidor (fast där har jag ju inte riktigt lärt mig tekniken än, så det blir inte mycket konditionsträning av det) Vilket jag nog kommer att kombinera med löpning/cykling så långt vädret tillåter..

Vi kommer att fira jul i Norrbotten, där hoppas jag på några dagars skidträning, där finns ju iaf snö! Samt att jag har bokat ett längdskidläger i januari i Falun med  två fantastiska tjejer. Det där ska bli så otroligt kul!

 

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *