Hustjugofyra goes Annasvettas

Inom kort kommer denna blogg att flyttas.  Den nya adressen kommer att vara www.annasvettas.se

Den sidan finns redan, och ser precis likadan ut som denna sida! Ja, vips så fixade ju min IT-guru till make någon slags spegling/pekning, ja nåt fix och rix i etern.
Det finns såklart ett skäl till detta, men det kommer vi till. Hustjugofyra kommer absolut att finnas kvar, om än i en annorlunda form och med annan verksamhet. Mer om detta senare. Wow, coolt med en rejäl cliffhanger eller hur?
Annasvettas, har jag kommit fram till passar ännu bättre för framtida texter. Den sidan kommer att innehålla tre spår. Det  som jag hittills har behandlat ganska ofta, träningen och mina idrottsliga prestationer, misslyckanden och mål. Men sedan kommer jag även att skriva lite mer om mitt intresse trädgården. Den har fått ganska lite plats i dagsläget, men här kommer det att komma mera. Till våren kommer jag bla att odla med Bokashi.  Eller odla med är kanske fel att säga, men gödsla med! Gud vet hur det ska gå, men  jag läser en hel del om detta just nu.  Och så hoppas jag att jag ska hinna bygga klart mina drivbänkar…. Vintern är lång!

Sist men inte minst så kommer den nya bloggadressen innehålla en del svettiga inlägg om politik. Mina egna tankar, funderingar, åsikter blandat med de beslut som tas i den lilla lokala avdelningen jag är med i, den nämnd jag tar plats i, på kommunnivå , i Sverige och världen i stort. Från det lokala till det globala.  2018 är det val i Sverige och vi behöver ett nytt ledarskap!
Heja Annie Lööf och resten av oss i Centerpartiet.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *