Klassiker - kroppen - lopp - Slalom - träning - vasaloppet

Från Halland till Norrbotten

Jag hinner visst inte med att berätta hur det går med min klassikersatsning. Kan beror på att jag jobbar heltid, och sen sköter familjeföretaget på kvällar och helger. Utöver det så har jag och min man startat ett bolag. Tjohej, den hemsidan är inte riktigt klar ännu. Presentation kommer.

 

Så tjejklassikern då? Mitt upp i längdskidträning. Det är otroligt svårt att träna längdåkning när det är gröna gräsmattor och många plusgrader ute. Det är ju tyvärr inte så mycket att göra åt. Vi spenderade julhelgen i Norrbotten och då var min tanke att jag skulle åka lite. Tyvärr blev jag förkyld och hade lite feberkänsla hela tiden så jag vågade inte riktigt. Samt att vi valde att åka slalom istället. Jag tycker det är lite roligare helt enkelt. Kanske kan det ju bero på att jag inte kan åka längdskidor också. Det kan ha med det att göra. Samt att det var så gudomligt vackert.

 

Jag tog egentligen mina första riktiga träningspass igår. Jag och dottern körde upp till Borås, skidstadion, och harvade loss bland alla andra stackare som har ett vasalopp framför sig att träna till.

Snötillverkning

Jag tog mig fram så att säga. 5km. En sjättedel av en sträcka jag ska köra om 6 veckor! 6 veckor. Men innan dess ska jag förhoppningsvis ta mig iväg ett antal gånger till, samt att jag har tagit mig modet att boka en skidlektion i Skidome i Göteborg, samt en hel träningshelg i Falun, med Helena Ekholm och Sofia Bjursjöö. Ska bli otroligt häftigt och jag blir samtidigt lite rädd för all träning som kommer att ske den helgen. Shit vad jag kommer att vara trött! Önska mig lycka till så att säga! 😀

 

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *