träning - Uncategorized - vasaloppet

Från BH-ar till det yttepyttiga rummet

Snöbrist, regnväder, plusgrader, lerig gräsmatta och skitig hund. Det uppblandat med desperata sökningar på bålträning, insikten av att mina magmuskler i princip är obefintliga är det som rör sig i mitt huvud just nu. Ok, en hel del om industriportar också då min enda kollega har semester! Det är just nu hektiskt. Fast å andra sidan triggas jag ju av att ha mycket att göra och blev nästan lite villrådig i afton när jag inte hade körövning. Vi hade terminasavslutning i lördags där vi framföra första delen av Händels Messias och halelujakören. Ett minst sagt lyckat evenemang med inte en enda biljett kvar, samt en del plankningar faktiskt. Underbart att höra i efterhand!
Så vad gör jag en kväll när jag får två timmar över? Jag hämtade ner en gammal sunkig pilatesboll från vindens minusgrader. Visst är det ändå märkligt att det kan vara minusgrader däruppe när det är plus 8 ute i friska luften? Jag hittade även en hel kartong med underkläder. Det låter hur sunkigt som helst men de var rentvättade och fina när jag la ner dem för väldigt, väldigt många år sedan. Då var de för små. på tok för små. Nu fick jag helt plötsligt ett bonustillägg i BH-lådan med 6 st. Perfekt i min non-shopping-period faktiskt!
Jag hann städa av mitt skrivbord. Eller ialla fall plocka i  ordning lite. Det var lite pinsamt i lördags när två av mina goa körkollegor följde med hem och fick en husvisning. stökigt som vi har det här emellanåt. Men i vårt liv är städning nedprioriterat. Ingen av oss tre är heller allergiska. jag tror det har med det att göra. Vi är härdade mot all sorts skit! 😀

Så kollade jag även lite fler styrketräningsvideos för längdskidåkare på youtube, skakade fram lite motivation och gick iväg till vårt yttepyttiga träningsrum, där det faktisk tinte går att träna. Men vi har ändå lyckats trycka in (på ca 10kvm) två vinkylar, 4 cyklar, en motionscykel, skivstång, lite hantar , gummiband, kettlebells, tre alpina skidåkningsset, 2 par längdåkningsset, ett par rullskidor med tillhörande pjäxor och såklart ett hörnskåp. Så nej, jag får hämta ut det jag behöver i vardagsrummet.
Men träna, det gjorde jag. Nu värker det gött i magen och framför allt i armar och axlar. Fokus, stakning! Heja mig

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *