träning

huvud, axlar, knä och tå

Sedan min totala meltdown i skogen, i bäcken, har jag inte kommit iväg på någon mera längdskidträning. Det blev kanske lite… motigt?
Jag tog en helg ledigt från skidtänk. Tapetserade en hall som vi påbörjade renovering på i höstas. Möblerade om den, flyttade böcker och pysslade med sådant jag gillar.
De senaste vardagarna har dock varit fyllda med styrketräning. Fokus på mage, rygg och axlar. mage, rygg och axlar. Nästan så att jag får lust att sjunga den där barn visan; huvud, axlar, knä och tå, knä och tå!
Det jobbiga med att blogga såhär efter ett träningspass är att jag är så trött i armarna att det faktiskt är jobbigt att hålla dem mot tangentbordet! Seg i axlarna och set drar liksom lite överallt. BRA! Älskart!

Hade givetvis hoppats på att gårdagens ymniga snöfall hade genererat i lite mer av den efterlängtade vita varan utanför men ack nej.

Slask, slask och mera slask. Så det blev styrketräning. I morgon hoppas jag att jag hinner med en löprunda mellan jobb och körövning. Dags för en ny termin och nya projekt att sjunga. Kul!

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *