Köket var ju ett enormt projekt såklart. Tog både mycket tid och engagemang och pengar. Det går inte att bortse från att vi la en hel förmögenhet på det där köket men det är en av våra mest älskade platser i huset just nu och som vi tillbringar väldigt mycket tid vid och i.
Jag har lovat mig själv att räkna ihop alla fakturor och kvitton, ja, jag har sparat allt. Och se vad allt kostade nu när vi är färdiga, inte bara köket men allt. Fyy, det kommer att göra lite ont tror jag. Jag har inte vågat än.

Eftersom vi nu byggde ihop köket med vårt stora vardagsrum behövde vi fräscha upp nedre plan. Målade om väggar, nya lister, ny hall och byggde igen lite här och där. Och så har jag ju en förkärlek för att fynda lite udda möbler och göra om.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *