Så börjar plan två växa fra,. Vi är rätt nöjda att int eha några snickare längre utan kunna rå om oss själva och bygga när vi kan och hinner. Framför allt hinner med tanke på att Joseph jobbar heltid och jag har två bolag att sköta redovisningen för samt en nyfödd. Och att jag ju hade politiskt uppdrag också, med lillan under armen. Fullt normalt!

Ett axplock av bilder ur inte nån särskild ordning.

Jag är oändligt tacksam för att vi fick hjälp av min bror och min brorson med att lasta upp det första lasset om 60 st gipsskivor. Jag hade dött om  vi hade behövt ta dem själva. De är så himla starka. Men jag behövde flytta dem, då kom det väl till pass att lämna in bilen på service och bli lite lagom förbannad. vips så var gipshögen flyttad. Vi snackar omkring ett ton i vikt. Kanske inte så konstigt att jag hade lite ont i ryggen ibland….

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *