Okategoriserade

Träninsvärk i baken och nytt konstverk hemma!

Det kan bli en ganska lustig reaktion när jag meddelar min man som bor 156 mil bort att “jag har tränignsvärk i röven”! Speciellt när jag bara någon dag tidigare skrev att jag längtar 150 mil bort… Ehm, nej, jag har inget jag vill erkänna, jag har visst bara lite taskig geografikunskaper i norra delarna av Norrbotten. Några mil hit eller dit….

 

Men jag skrev så, utan att egentligen tänka på konsekvensen och hur det kan uppfattas. Men jag syftade ju på att jag hade ont i mina muskler, i skinkorna. För jag har legat och rensat maskrosor i min gräsmatta de senaste dagarna. Säkert en fem miljarder maskrosor, eller i alla fall ett par tusen. Jag har alltså träningsvärk i baken. Jag har antydan till blåsa i min högra hand, hyfsat ont i ryggen, ömma knän och jag funderar på när jag senast ansträngde mig fysiskt??
Jag sitter ju numera stilla på arslet hela dagarna och det har satt sina spår på denna flickas bastanta bakdel. Attans. Jag ska inte skylla i från mig, men jag har haft lite problem med mina hälar på sistone, nu känner jag dock att det är på väg att ge sig! jag fick hem mina nya löparskor för någon vecka sedan, men valde att returnera dem för en halv storlek större. Idag kom det ett trevlig mail om att min storlek inte längre fanns i lager. Det går inte riktigt min väg just nu….
Men det bästa av allt. I morgon, fredag, gör jag min sista dag på jobbet. Några dagar hjälp åt bror, några dagar i Norrland över långhelgen. Sedan byter jag jobb igen. Höjer lönen med ett par tusen i månaden, mer ansvar och förhoppningsvis en bättre arbetsmiljö! Det är sjukt coolt att bli erbjuden en tjänst som inte finns, som inte är ute på marknaden. Bara för att de vill ha mig!  De vill ha mig!

Konstrundan är i full gång i Skåne. Min favorit är ju Dagmar Glemme. För er som ännu inte besökt Dagmar Glemme Art Center i Hasslarp, gör ett besök! En helt fantastisk utställning, i en lika fantastisk miljö och helt underbar trädgård!
Denna vackra målning kommer jag hämta hem på söndag.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *