Okategoriserade

Tacksamhet

Min soffa är ganska tung att flytta. Nu har jag precis möblerat tillbaks alla möbler, tömt gästsängarna på lakan, burit ut köksbordet och stolarna i köket. Asat undan bordet jag lånade från kontoret och asat tillbaks mitt stora fina matbord på plats mitt på mattan. Jag insåg också trots min noga dammsugning, att nu när jag asade tillbaks soffan, dök ytterligare spännande saker upp under den. Nu kan jag ju välja att se det hela med pedantiska ögon; fy vad jag har stökigt och skitigt jag har hemma! Eller med mer nöjsamma ögon; Vilket spännande hus jag har, som upptäcker nya saker hela tiden, som jag trodde jag tappat bort!
Porslin och glas är återlämnat till mor, så även alla dukar med tillbehörande fläckar. När jag bredde ut dukarna på golvet började jag fundera på hur gamla vi var, vi som var på festen egentligen? Massor av rödvinsfläckar, andra färgade dryckesfläckar. Ganska många av choklad, sås och en och annan mörklila från björnbärsglassen. Jag skulel gissa at tmin dotter har färre fläckar under en middag….

 

Men jag väljer att tolka det som att det var en fantastisk kul fest. För det var det! Jag hade jätteroligt! Såhär några dagar senare, när jag hunnit smälta allt, är det en fest jag kommer flina åt under lång tid! Det underbara vackra solot på barngitarr, med min sång! Åh wow! Min vän, du vet minsann hur du ska beröra mig!
Min gos helt fantastiska berättelse om våra första dejter i stockholm. (Jag älskar dig, din inlevelse och förlåt att jag somnade på Waynes!) Men också alla härliga skratt. Brorsans helt underbara tolkning av mig, och mitt liv. Dialektblandningar från Bredaste Norrländska, vår R-lösa halländska och ett antal uttalandet från mannen i Kiiil. Alla sånger, varma tal och alla tusen skålar för mig och min födelsedag! Tack goa vänner, ni gjorde sannerligen min dag!

och.. ja. vi blir ju sambos här om en månad. Kanske en inflyttningsfest? Vad säger ni? haha

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *