Okategoriserade

Jillian Michaels 30 days shred!

Jag läser mycket, har gjort de senaste två åren, om träning och kost. Om motivation och människor som kämpar med övervikt. Ja, det är mest de jag följer, deras vilja, kamp och anmärkningsvärda kämparglädje. Sedan är jag med i ett antal grupper på facebook som handlar om träning och där hänger ganska många vältränade människor, men som så gärna delar med sig av sin kunskap. Jag har inte vågat skriva något i någon av grupperna, då jag ju inte alls är tränad eller har en kropp som ens är i närheten av fit. Vad har jag att komma med liksom? Nej, jag har mest tassat runt, läst och sugit i mig och beundrat alla vältränade kroppar. För ja, de är glada för att visa upp dem!

Men så idag bestämde jag mig, kanske kan få lite tips!? Det är ju svårt att få till nån effektiv träning på kvällarna när dottern är hemma. Och överallt är det viktträning som gäller för att förbränna. Styrketräning, stryrketräning och lite cardio. Men jag som aldrig sysslat med styrketräning tycker det är lite svårt. Vilka övningar? Hur mycket? och hur tungt?

Så jag skrev ett inlägg;

“Ni är sjukt imponerande hela högen! Jag har inte varit medlem i gruppen så länge, men varje dag ökas min motivation ett litet snäpp till. Jag är hästlängder efter er andra i form (överviktig, trött och helt otränad) Men det är det som ska ändras nu. Suger i mig av allt ni skriver som en tvättsvamp! Nu ska en 40 kilo av. (Gaaah känns som Mount Everest.)”

Jag tänkte att någon kanske skickar ett litet hejarrop.
Jag fick 14 kommentarer. 14 för mig, helt okända personer som alla gav sina tips på hur jag ska tänka. Vad jag ska fokusera på! För inte tala om hur många som gillade inlägget. Helt fantastiskt. vilka människor! Det här blir spännande.
Ett av tipsen jag fick var att föja Jillian Michaels. Hon har tränignsvideos som är lätta att följa som nybörjare. A 30 day shred!
Så i afton påbörjade jag en tuff period. 30 dagar hårdkörning. Just nu är jag svettig, trött och tänker att jag ju i alla fall överlevde första träningspasset!

 

Jag satt också ikväll och funderade kring målbild igen. Det där med saxofonen ligger ju fortfarande där i bakgrunden och surrar….

Men så tänkte jag att jag kanske ska hitta något mer realistiskt… ändå.
så ja, här kommer några bilder på hur jag skulle vilja se ut. Och såklart supervackra Christina Hendricks!

Hendricks 1466209_770650736282300_2066194447_n christina-hendricks_1

09-21-08 Los Angeles, CA Christina Hendricks at the 60th Primetime Emmy Awards, Nokia Theatre, Los Angeles, CA... Non-Exclusive Pix by Flynet ©2008 323-833-7042  Nicolas 818-307-4813  Nicolas 323-974-6007  Jay 310-466-8617  Scott
Christina Hendricks 

sexy-female-sax-player-13260051

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *