My Valentine

Det finns män, och det finns män. Min man är av den bättre sorten. Nej, han är den bäste där är. Bland alla män. Det finns dagar då jag kan bli skogstokig, tvär, sur och grinig men det är på småsaker. När det verkligen blir allvar så vet jag att han finns där för mig och jag för honom. Jag älskar våra stunder tillsammans. När jag tvingar ut honom på promenader där vi kan gå ostört och prata en stund, den där timmen i köket när vi lagar mat, plockar undan och äter tillsammans eller stunder som just precis nu när vi sitter i samma rum med vars en lap-top i knät. Slappnar av efter en hektisk dag på jobbet. En dag på jobbet där jag fick levererat blommor med texten “god morgon vacker!” En mening som min man börjar VARJE dag med. Varje dag. Varenda morgon får jag höra dessa ord. Hur många män gör en sådan sak?

När min man ler sitt underbara leende och kommer emot mig när jag kommer hem är det inte enbart hunden som blir överlycklig. Även jag. Varje dag blir jag lite kär på nytt i de där varma glittrande bruna ögonen. Varje dag är ett nytt äventyr med honom! Ingen dag är trist med honom vid min sida. Vi är ett oerhört starkt team och vi växer i varandras sällskap. Utmanar varandra och sporrar. Vågar bryta mönster. Som att inte göra en vanlig brudvals på vårt bröllop utan balett.
Det är precis såhär graciösa vi var, mitt hjärta. Och det är de där 2 minuterna av galenskap jag kommer minnas när jag hör detta underbara stycke musik. Samt orden av min svåger; “Ni är inte kloka, ni är ta mig fan helt underbara!”

och visst, vi tar väl en repris va? Särskilt för er som är nytillkomna. Vår fantastiska brudvals…. eller tja.. nån slags rörelse var det ju i alla fall. På kärlekens dag! <3

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *