Okategoriserade

Malmö, Toftanäs, en rullport och jag!

När vi klättrar in i bilen i Åstorp viker sig min bror dubbel, han riktigt bubblar av skratt och flåsar fram “vänta ska du få höra”. Jag har ingen aning om vad det är som är så roligt och höjer givetvis på ögonbrynen, för visst tycker jag det är riktigt roligt att stå och koppla om sladdar i styrskåpen och fick göra detta idag flera gånger, men att det är så himla roligt?
Tillslut kommer det;
-Mannen på lagret högg mig när du gick ut i bilen för att hämta verktyg “Fan vilket glidarjobb du har!”
Jaha, hade min bror svarat och sett allmänt frågande ut.. “Ja, åh jobba med en sån pingla! och duktig är hon med, såg henne allt med skruvmejseln!”
Min bror höll på att dö av skratt inombords men höll tydligen masken och höll bara med. Tänk om han bara visste…

Jag skrattade gott jag också. Nya arbetsbyxor i två storlekar mindre gjorde visst susen. Kanske bär jag dem med större stolthet och mod också? Jag har gått och flinat åt detta hela dagen och blev så himla taggad att fortsätta min förvandling till snygg svan så jag tog en ny runda i afton. Ganska sega och tunga ben, ändå en sänkning med ett par sekunder till.

Nu ska jag gå och baka äppelsmulpaj med Tindra, muta och tiggande förlåtelse för att mor glömde igår, det är väl så dagens föräldrar gör?? Köper sig fria från ett dåligt samvete. Jag ska även samla mod inför morgondagen. Då är det Malmö, Toftanäs, en rullport och jag! Tar ett djupt andetag och peppar mig själv. Kommer gå fantastiskt bra.

Print Friendly, PDF & Email

Dela denna post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *